Być może chodzi o to, że niektóre samochody mają czujniki czy nadjeżdża coś z przeciwka i przełącza wtedy z automatu na mijania. Ale niech ktoś potwierdzi.
2 przegląd - OI Tour
Zwiń
X
-
2 przegląd - OI Tour
Witam serdecznie,
Orientujecie się może ile wynosi 2 przegląd w ASO dla O1 Tour 1.6 LPG (przy 30.000 KM)?
Jakie części wymieniają?
Northwestwww.webplay.pl oraz www.stepby.pl- zapraszamy :-)
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
tak,wiem... robie tam przeglądy... ale przy 1 podali mi jedną cenę za cały przegląd, dostarczyłem im olej itp i wyszło więcej bez ich materiałów niż podali przez telefon z materiałami... :/ dlatego chciałem się dowiedzieć ile to może kosztować....www.webplay.pl oraz www.stepby.pl- zapraszamy :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TwoBnorthwest, jak się dowiadywałem o przeglądy w Łodzi to powiedzieli ze pierwszy około 700-800, drugi 1200-1300 wszystko z ich materiałami.
A Ciebie ile kosztował pierwszy przegląd?
Jeśli nie ustalicie ceny przed oddaniem auta, to potem można się zdziwić :wink:
edit: i jeszcze jedna sprawa. Polecam każdemu wymieniać samemu filtr kabinowy, szczególnie w O2. Właściciel auta zrobi to powoli i dokładnie a w ASO zostanie on wciśnięty byle jak, przez co parownik dostanie swoją dawkę syfu z zewnątrz (a wtedy pojawia się znajomy smrodek z klimy). U mnie smród pojawił się kilka dni po drugim przeglądzie. Wcześniej nie było tego problemu...
Komentarz
-
-
Rok temu robiłem drugi przegląd w ASO w Krakowie w Emidzie.
Przegląd razem z przeglądem LPG z wymianą filtra LPG, z wymianą filtra powietrza i wymianą płynu hamulcowego (433 zł)
Filtr powietrza, olej i filtr oleju przywiozłem swoje.
Do tego jeszcze przegląd rejestracyjny w SKP (162 zł)Skoda Octavia Tour MORE 1.6 TWIN POWER
Yamaha FZ6 s2 Fazer ABS
Komentarz
-
Komentarz